top of page

Serveis

Shiatsu

Teràpia manual japonesa que combina el coneixament de la medicina occidental amb la saviesa de la medicina oriental. Mitjançant pressions amb el dit polse, el Shiatsu, treballa tot el cos per restaurar l'harmonia i la capacitat de sanacio del propi cos.

Indicat per a situacions d’estrès, contractures musculars, cervicàlgies, lumbàlgies, insomni, transtorns digestius, menstruals, …

Amb una sessió de Shiatsu comprobaràs els resultats s'allibera la tensió a les zones contracturades. Sentiràs com et treus una càrrega del damunt. Descansaràs molt millor durant els dies posteriors de rebre el Shiatsu.

Massage

Bimajo 美魔女

Massatge facial d'autor a on el benestar, la salut i la bellesa s’uneixen per obtenir un resultat a nivell corporal, facial i anímic. Favoreix la circulació i oxigenació del rostre, tonifica la musculatura facial, combat l’envelliment, dóna lluminositat i revitalitza, té l'efecte lifting.

El Bimajo 美魔女 et farà brillar per dins i ho expressaràs per fora.

Indicat si pateixes bruxisme, cervicàlgia, estrés, insomni, flaccidés facial, ...

o et sents amb poca màgia.

El massatge Bimajo va més enllà de ser un massatge facial convencional. Es prioritza equilibrar la salut, el benestar i la vitalitat del rostre.

masaje facial

Tao Yin online 

Exercicis suaus al terra, es realitzen amb els ulls tancats i la meva veu guia la classe. Iniciem relaxant el cos, seguidament els exercicis lents i suaus es realitzen coordinant respiració amb el moviment. TaoYin és el precursor del Qiqong, Taiji.

Indicat per millorar la capacitat pulmonar, flexibilitat i força, educació i consciència corporal,  calmar la ment, aprendre a meditar...

Després d'una sessió de TaoYin tens una estat de benestar, de pau interior, de relaxat.

has alliberat tensions i contractures. Mobilitzant les articulacions, d'una manera segura, beneficiant que els nutrients arribin a cada part del cos. 

Los estiramientos de yoga

doTerra®

Orientador en com utilitzar els olis doTerra®. Pots formar part del meu equip.

Reserva una cita online i t'explico com beneficiar-te dels productes doTerra®.

Lo esencial de Spa

shiatsu 指圧

Teràpia manual japonesa que combina el coneixament de la medicina occidental amb la saviesa de la medicina oriental. Mitjançant pressions amb el dit polse, el shiatsu, treballa tot el cos per restaurar l'harmonia i la capacitat de sanació del propi cos.

Indicat per a situacions d’estrès, contractures musculars, cervicàlgies, lumbàlgies, insomni, transtorns digestius, menstruals, …

Amb cada sessió de Shiatsu comprobaràs els seus resultats. S'allibera la tensió a les zones contracturades. Sentiràs com et treus una càrrega del damunt. Descansaràs molt millor durant els dies posteriors de rebre el Shiatsu.

Massage

bimajo 美魔女

Massatge facial d'autor a on el benestar, la salut i la bellesa s’uneixen per obtenir un resultat de benestar a nivell corporal, facial i anímic. Favoreix la circulació i oxigenació del rostre, tonifica la musculatura facial, combat l’envelliment, dóna lluminositat i revitalitza, té efecte lifting.

El bimajo 美魔女 et farà brillar per dins i ho expressaràs per fora.

Indicat si pateixes bruxisme, cervicàlgia, estrés, insomni, flaccidés facial, ...

o et sents amb poca màgia.

El bimajo va més enllà de ser un massatge facial convencional. Es prioritza equilibrar la salut, el benestar i la vitalitat.

masaje facial

daoyin 導引

Exercicis suaus al terra, una meditació en moviment. Amb els ulls tancats, la meva veu guia la classe. Iniciem relaxant el cos, seguidament es realitzen els exercicis de forma lenta i suau, coordinant la respiració amb el moviment.

daoyin és un precursor del qiqong, taiji.

Indicat per millorar la capacitat pulmonar, flexibilitat i força, educació i consciència corporal,  calmar la ment, aprendre a meditar...

Després d'una sessió de daoyin tens una estat de benestar, de pau interior, de relaxat a nivell físic i mental. Has alliberat tensions i contractures. Mobilitzant les articulacions, d'una manera segura, beneficiant que els nutrients arribin a cada part del cos. 

Los estiramientos de yoga

doTerra®

doTerra® és una marca americana reconeguda mundialment pels seus olis essencials amb grau terapèutic. Oferint els dons de la terra a qui vulgui beneficiar-se de les propietats dels olis essencials. 

En el procés de fabricació es respecta i s'evita l'explotació de la terra. S'aportar benestar, qualitat de vida, comerç just i responsable als habitants que treballen en els camps.

 

Els olis essencials són un aliat increïble per poder gestionar emocions, dolors muscular, problemes respiratoris, digestius, circulatoris, transtorns del son, estrès, ...

Sóc orientador dels productes de doTerra®. Forma part del meu equip, t'ensenyaré a utilitzar els olis i et donaré recomenacions d'ús. Estaràs assessorat/da per tot l'equip.

Reserva una cita online i t'explico com beneficiar-te dels productes doTerra®.

Lo esencial de Spa
bottom of page