top of page
arcilla cruda

 Programa 0.x online

Aquest programa està pensat en iniciar-se en la relaxació, meditació, i millorar la condició física a nivel intern. T'ajudarà a  veure les coses amb una perspectiva més amplia, a gestionar les emocions, a dedicar-te temps i a conèixer millor el teu cos.

El programa es basa en pràctiques de daoyin, aprendràs que t'aporta cada exercici. 

ETS L'ESCULTOR DE TU MATEIX.

Et moldejaràs concientment per trobar les teves respostes.

Si necessites aturar-te de la vida que portes, si necessites un cable per sortir del forat de CAOS emocional, si necessites sortir del DRAMA que sents que vius.

Aquí obtindràs una eina de coneixaments essencials per a reconèixer millor el teu cos i les teves emocions. Totes les tècniques que t'ensenyaré i explicaré les he estudiat i aplicat en mi mateix.

Servei exclussiu per a tu, durant 9 sessions. Et donaré pautes per a relaxar-te, aprendràs una taula d'exercicis de daoyin el.laborada per a tu, la que utilitzaràs en diferents situacions, relaxar el cos i enfortir-lo al mateix temps, milloraràs la capacitat pulmonar i la manera de respirar, augmentarà la teva intuició, memòria i concentració, aprendràs a meditar. Amb els exercicis aprendràs a observar les situacions des d'una altra prespectiva.

També  hi ha exercicis per aprendre a buidar aquelles pors, inseguretats, enveges, obsessions, mitjançant preguntes i a través de l'escritura.

AVÍS A NAVEGANTS:

és un treball de constància i desenvolupament personal.

Amb el Programa 0.x t'empoderaràs per poder fer front als teus temors, responsabilitzar-te de tu mateix, aprendre que els teus actes, pensaments, emocions estan vinculats a com vius la vida i a com actues davant dels altres.

Et detallo el programa:

  1. Enquesta, escritura. (cartes sobre la taula).​​

  2. Conciència del teu cos (ubicació corporal).

  3. Origen. (indagació personal).

  4. Creació del propi talismá.

  5. Punt de vista diferent. (les 2 torres).

  6. El propi boicot.

  7. Eines externes.

  8. Somriure interior.

  9. Classe final.

Cal el compromís amb tu mateix i responsabilitzar-te de la teva situació actual. Hi haurà moments de baixada que seran els que t'impulsaran a sortir de l'estancament. Aprendre de l'experiència viscuda i del que també en diem ERRORS.

Aquí no trobaràs la solució màgica que et faci la feina que et convé fer. 

No sóc cap gurú, ni xaman.

bottom of page