top of page

PROPÒSIT VITAL!

Després de tots aquest anys de relacions de parella que s'han trencat, després de fer varis canvis de feina, després de provar diferents esports, després d'estudiar diferents idiomes, Després de fer cursos per conèixer millor el cos, tant el físic com l'energètic.

Després d'anar al psicòleg una temporada, després de llegir llibres d'autoajuda, després de sortir de festa i després de la dramàtica ressaca. Després de fotre el "ROTLLO" als col.legues. Després de decepcionar-me una i altra vegada, després d'haver provat i errat... buscant allò que m'omplís... Després de molts DESPRÉS, em veig preparat per dir-te que:

HE TROBAT LA FÒRMULA MÀGICA UNIVERSAL!La Fòrmula Màgica a les preguntes és dins meu. Visquent les meves experiències vitals. Observar i acceptar com les gestiono. Aprenent de cada una d'elles. Y cada vegada més trobar un benestar dins meu.

Acceptar que el Propòsit Vital, és més simple d'esbrinar del que m'havia imaginat.
I si el propòsit vital fos simplement

viure respectuosament?VIURE és el GRAN PROPÒSIT

Meravellar-se del trenc d'alba, d'un petó, d'una abraçada, d'un adéu, poder acceptar una mort i alegrar-te d'una nova vida. Gaudir d'un dia de pluja, dels llamps i dels trons, del vent. Entendre que el calor i la fred són sensacions relatives a cada un. Alegrar-se d'un dia de feina o d'estar-se a casa sense fotre ni brot...


I si cada moment

fos un propòsit vital en si mateix?


Fer allò que agrada, allò que apassiona és genial! I fer aquelles coses que costen i s'aconsegueixen dóna una satisfacció brutal!

Fer allò que no agrada i que per algun motiu cal fer és un aprenentatge d'acceptació!

Trobar l'equilibri harmoniós en un Món accelarat. Reaprendre a viure connectat amb la NATURALESA. I en aquell precís instant reconèixer el propòsit vital.


Observant la naturalesa i atenent el meu interior

trobo el

PROPÒSIT VITAL.


I tu què en penses? Busques el teu propòsit vital? Com ho fas?


Escriu-me i parlem.


Xavier San

28 views0 comments
bottom of page