top of page

L'ÚLTIMA NIT

Updated: May 8, 2021

T'ha passat d'anar a dormir enfadat per una discussió?


COM HAS DORMIT?

No vas poder descansar, els ulls eren com una molla, obrint-se al intentar conciliar el son, impossible tancar-los, veritat?

Qué et passava pel cap? maleïes el seu nom o el teu per lo ximple que vas ser, A més a més, allá sobre el llit, com per art de màgia, venen TOTES les paraules perfectes per ferir a l'altre o deixar-l@ amb la paraula a la boca. Et ve la contesta ideal que et donava la VICTÒRIA! a la discussió, la veritat ABSOLUTA! "la teva veritat"

I tot això encara t'accentua una ràbia i impotència interna. I tu, amb el cervell actiu, damunt del llit sense poder conciliar el son ni poder descansar.


Doncs quines ganes d'anar a dormir així, no?


Què és el que realment et molesta de la discusió? Què diu el teu EGO dolgut?

Hi ha algun sentiment amagat darrera d'aquest enuig? menyspreu, menys vàlua, ... T'has aturat alguna vegada a indagar en tu mateix-a? Quina compensació trobes en les baralles?


Et recomano aprendre a fer una bona descompressió abans d'anar a dormir. La veritat, cada cop que anem a dormir, és un final d'etapa i agraïr el dia que s'ha viscut, així hauria de ser, la forma més saludable per anar a dormir en pau, és BONÍSSIM!


 


Despertar-se al matí seguent és un regal, que hem d'agraïr cada vegada que obrim els ulls.

I tu tens assegurat que obriràs els ulls al dia següent?

Impacta bastant fer-se aquesta pregunta. En el meu cas, l'educació que he rebut, La Mort, fa por i no m'han ensenyat a aceptar-la ni gestionar-la. (aquest tema serà en un altre POST).


Quan interioritzis que no tens assegurat el dia de demà, potser et passarà com a mi.

em prometí que mai més aniria a dormir ENFADAT.


T'agradaria aprender algun ejercici per desenvolupar aquesta habilitat que tu també tens?


Escriu-me i parlem.

Xavier San


26 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page